top of page
  • Szerző képeFordan Business Center

Év végi céges rendezvény szervezésének 11 alappillére

Az év végi céges rendezvények szervezése izgalmas, de komoly feladat lehet. Az alábbi feladatlista segít, hogy listázzuk a teendőket és a buktatókat is időben felismerjük.




Ebben a cikkünkben pedig írtunk már a munkatársi motiváció növelésének módszereiről: >>>


Nézzük hát a lépéseket, a feladatokat és a buktatókat:

1. Dátum és helyszín kiválasztása - Feladat: Válasszatok ki egy megfelelő dátumot és helyszínt.- ( Khmm, erre van jó ötletünk ; >> ) - Buktatók: Az időpontok gyorsan betelnek az ünnepi szezonban, és a helyszínek is korlátozottan elérhetőek lehetnek. Érdemes időben lefoglalni. 2. Költségvetés elkészítése - Feladat: Határozzatok meg egy költségvetést, amely tartalmazza az összes kiadást. - Buktatók: Szorosan figyeljétek a költségeket, és ne felejtsétek el tartalékot hagyni váratlan kiadásokra. 3. Meghívók és regisztráció - Feladat: Készítsetek meghívókat és regisztrációs rendszert, hogy nyomon követhető legyen a vendéglista és hozzájuk köthető további teendők. - Buktatók: Ellenőrizzétek, hogy a meghívók időben eljussanak a vendégekhez, és a regisztráció egyszerű legyen. 4. Program és szórakoztatás megszervezése - Feladat: Gondoskodjatok egy érdekes programról és szórakoztató elemekről. (Ebben a témában kérjétek szakértőink segítségét >> ) - Buktatók: Figyeljetek arra, hogy a programok változatosak legyenek, és az adott vendégkör érdeklődést szolgálják. 5. Étkezés és italok - Feladat: Válasszatok ki egy kiváló catering szolgáltatót. (Kérj ajánlatot tőlünk! Talán nem tűnik szerénytelenségnek, de ez aztán igazán a szakterületünk) - Buktatók: Próbáljátok ki a kóstolókat, vizsgáljátok meg a referenciákat, hogy biztosak legyetek az ételek és italok minőségében. Számoljatok a diétás és speciális igényekkel is. 6. Dekoráció és hangulat - Feladat: Tervezzetek megfelelő dekorációt és hangulatot. - Buktatók: Ne hagyjátok az utolsó pillanatra a dekoráció kiválasztását, és figyeljétek, hogy az illik az esemény tematikájához. 7. Logisztika és parkolás - Feladat: Gondoskodjatok a parkolási lehetőségekről és a vendégek kényelmes megközelítéséről. - Buktatók: Ellenőrizzétek a parkolók kapacitását, és jelezzétek a vendégeknek az elérhető közlekedési lehetőségeket. 8. Hang- és fénytechnika - Feladat: Biztosítsátok a megfelelő hang- és fénytechnikát. - Buktatók: Teszteljétek előre a technikát, hogy ne legyenek technikai problémák az esemény során. 9. Biztonság és elsősegély - Feladat: Szervezzetek biztonsági személyzetet és rendelkezzetek elsősegélynyújtásra alkalmas eszközökkel. - Buktatók: Legyenek tervetek veszélyhelyzetekre, és képezzétek ki a személyzetet a szükséges eljárásokra. 10. Kommunikáció és promóció - Feladat: Hirdessétek az eseményt megfelelő kommunikációs csatornákon. - Buktatók: Győződjetek meg arról, hogy az információk eljutnak a célcsoportokhoz, és figyeljétek a visszajelzéseket. 11. Az esemény utáni teendők - Feladat: Értékeljétek az eseményt, és köszönjetek meg minden résztvevőnek. - Buktatók: Ne felejtsetek el köszönetet mondani, és jegyezzétek meg az esemény tanulságait a következő rendezvényekhez. Ez a csekklista segíthet egy hatékony és sikeres céges rendezvény megszervezésében. Ne feledjétek, hogy a korai tervezés és a szervezett munkafolyamat kulcsfontosságúak az év végi események sikeréhez!


Ha a fent felsorolt céges rendezvény szervezési feladatok még mindig túl nagynak vagy bonyolultnak tűnnek, vagy egyszerűen csak szeretnél egy profi szakértői csapat segítségét igénybe venni, ne habozz! Állunk rendelkezésedre, hogy megkönnyítsük és sikeresen megvalósítsuk az év végi céges rendezvényedet.



Kérj ajánlatot és vegyél fel velünk kapcsolatot még ma, hogy közösen tervezhessük meg az ideális eseményt, ami emlékezetes marad minden résztvevő számára!




39 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page