top of page
  • Szerző képeFordan Business Center

Ideális céges konferencia helyszín - Fókuszban a kényelem és a funkcionalitás

A céges konferenciák jelentős események, melyek fontos lehetőséget kínálnak az üzleti célok elérésére és a kapcsolatépítésre. Az ilyen események sikerének kulcsfontosságú eleme az a lehető legjobb konferencia helyszín kiválasztása. Az ideális helyszín olyan hely, ahol a kényelem, a funkcionalitás és a szolgáltatások összhangban vannak, hogy az eseményből a maximumot lehessen kihozni.

Mi az amire mindenképp érdemes figyelni a tökéletes helyszín kiválasztásakor?

Most összeszedtük ezeket a szempontokat, és reméljük hasznos lesz a céges rendezvény, konferencia megszervezésekor!

Kényelem és könnyen megközelíthető helyszín

Az ideális konferencia helyszín könnyen megközelíthető. Az elhelyezkedés fontos tényező, hiszen a résztvevők kényelme és a logisztika hatékonysága szempontjából meghatározó. A Fordan Hotel kiváló választás lehet, mivel autóval és tömegközlekedési eszközzel is könnyen elérhető. Zárt parkolóval rendelkezünk, hogy még kényelmesebbé tegyük a rendezvényt a résztvevők számára.

Komplexitás és rugalmasság

Az ideális konferenciahelyszín sokoldalú, és minden igényt kielégít - komplex, és rugalmasan illeszkedik az egyedi igényekhez és változatos eseménytípusokhoz. Érdemes tehát olyan rendezvényhelyszínt választani, ahol minden fontos tényező egy helyen, de legalábbis pár lépés távolságra megtalálható, legyen szó a konferenciateremről, az étteremről, vagy a szállásról - ha a belváros is közel található, az pedig abszolút főnyeremény.

25-30 fős konferencia terem, amely rugalmasan alakítható
25-30 fős konferencia terem, amely rugalmasan alakítható

A Fordan Hotelnek a piaci előnye pont a komplexitásában rejlik ! Egy helyen megtalálható a rendezvény/konferencia helyszín, az étterem, a hotel és persze a szórakozási lehetőség az esti órákra - nem mellesleg a belváros is pár perc sétára található!


Hotelünk két kiváló konferencia/rendezvényteremmel büszkélkedhet, melyek minden igényt kielégítenek.

Nagy méretű rendezvénytermünk napközben konferencia teremként, este pedig zártkörű rendezvények tökéletes helyszíneként szolgál.  Legyen szó kisebb, interaktív workshopról vagy nagyobb, hagyományos előadásról, ezek a teremtípusok mindenre alkalmasak, és akár 10-15 perc alatt csodás esti helyszínné válhatnak! (kép alább)


Kisebb létszám esetén pedig ajánljuk figyelmükbe a 25 fős konferencia termünket (kép fent), amely saját tálaló résszel rendelkezik, így napközben a a céges rendezvény kávészüneteinek tökéletes helyszíne!

Modern Technológia és Infrastruktúra

Nagy méretű rendezvénytermünk, a konferencia után átalakítva a céges esti rendezvényhez
Nagy méretű rendezvénytermünk, a konferencia után átalakítva az esti céges rendezvényhez

Az ideális konferencia helyszín modern technológiával és infrastruktúrával rendelkezik, hogy támogassa a prezentációk, a kommunikáció és az interakciók zavartalan lebonyolítását. A helyszín kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy lehetőség szerint természetes megvilágítással is rendelkezzen, vagy a fénytechnika biztosan minden igényt kielégítsen! Továbbá a kiválasztás során érdemes a technikai felszereltség esetén utána járni, hogy a helyszín megfelelő kihangosítással, hangrendszerrel, mikrofonnal, és projektorral rendelkezik-e. Fontos tényező emellett, hogy a projektorra milyen eszközökkel lehet felcsatlakozni!

Illetve, amiről nem szabad megfeledkezni a helyszín kiválasztása esetén, hogy akadálymentesített-e!


A Fordan Hotel felszereltsége magában foglalja az audiovizuális berendezéseket és a stabil internetkapcsolatot, emellett pódiumunk és flip chartunk is segíti az előadás hatékonyságát. Projektorainkra wifivel és hdmi kábellel is tökéletesen lehet kapcsolódni, fénytechnikánk pedig több sávos, így minden eshetőségre a megfelelő beállításokat tudják használni a résztvevők!

Kiváló Szolgáltatások és Vendéglátás

Az ideális konferencia helyszín kiváló szolgáltatásokat kínál, beleértve a profi eseményszervezést, a technikai támogatást és a minőségi vendéglátást. A helyszín kiválasztása előtt alaposan érdemes megfontolni, hogy minden szükséges szolgáltatás (étterem, helyszín, szállás) egy helyen elérhető-e, vagy a helyszínek közötti átjutás a hasznos idő rovására megy-e.


Fordan Center - Az esti szórakozáshoz minden adott! Biliárd, csocsó, darts
Fordan Center - Az esti szórakozáshoz minden adott!

A Fordan Hotel tapasztalt csapata mindent megtesz azért, hogy az esemény zökkenőmentesen menjen végbe, a résztvevők pedig teljes mértékben elégedettek legyenek. Fordan Center éttermünk minden eseményhez egyedi igények szerint alakítja ki az ételek és italok kínálatát, amelyet elszeparált rendezvénytermünkben szolgálnak fel, amely saját bárpulttal és tánctérrel rendelkezik. Amennyiben inkább biliárdozást, csocsó vagy darts szórakozást választanának esti programként, úgy a Fordan Centerben megtalálják azt.


Az ideális céges konferencia helyszín olyan hely, ahol a kényelem, a funkcionalitás és a szolgáltatások összhangban vannak.

Ne feledje, egy jó céges rendezvény a cég sikerességét, és a munkatársak elégedettségét növeli! Egy jó csapattal pedig bármi lehetséges!

0 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page