top of page
  • Szerző képeFordan Business Center

Ezt hozta cégednek a Fordan Mikulás

Frissítve: 2022. dec. 6.

Tisztában vagyunk vele, hogy az év végi hajtásban már mindenki egy kicsit a közelgő ünnepekre, a jól megérdemelt pihenésre vágyik. Egyre többször gondolkodunk azon, hogy kit, mivel lepjünk meg. Minden felnőttben, még ha igen komoly munkát végez is, legbelül ott rejtőzik a gyermeki énje is, aki szereti a meglepetéseket, szeret ajándékozni és szeret ajándékot kapni. Mi is hasonlóképpen vagyunk ezzel :).


Ma reggel a Fordan Mikulás ezzel az ajándékkal lepi meg mindazon partnereit, akik 2023. március 31-ig céges rendezvényre foglalnak nálunk időpontot.


FORDAN MIKULÁS AJÁNDÉK

Foglaljon nálunk időpontot céges rendezvényére és mi segítünk még emlékezetesebbé tenni az Önök eseményét! Megajándékozzuk Önöket a rendezvényen az alábbi élmény ajánlataink egyikével:


1. Édes ünnepi pillanat

Az Önök céges arculatához igazított ínycsiklandó, 20 szeletes kézműves torta, melyet saját cukrászműhelyünkben készítünk el az Önök ízválasztása alapján.


2. Egészségedre!

Egy jó sör frissen csapolva az igazi, főleg, ha van lehetőségünk magunk csapolni!. Igyanak egy jót egymás egészségére és a közös terveik megvalósulására! Mi ajándékba adunk hozzá egy hordó behűtött Szalon sört, saját élmény sörcsapolási lehetőséggel együtt.


3. Örök emlék

Örökítsék meg a legjobb pillanatokat, a legkedvesebb munkatársak vonásait kreatív karikaturistánk segítségével. Ezzel az ajándékkal örök emlékké varázsolható bármely céges rendezvény.


A FORDAN MIKULÁS AJÁNDÉK ajánlatunk felhasználható bármely, 2022. december 20-ig leadott és visszaigazolt nettó 200.000 Ft feletti céges rendezvény megrendelése esetén.


Ön melyiket választja?


Fordan Business Center

Élményekkel fűszerezett céges rendezvényhelyszín Pécs belvárosában


Ezt hozta cégednek a Fordan Mikulás
Ezt hozta cégednek a Fordan Mikulás


10 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page