top of page
  • Szerző képeFordan Business Center

Tökéletes céges rendezvényhelyszín Pécs belvárosában?

Frissítve: 2022. dec. 6.

Tökéletes céges rendezvényhelyszín Pécs belvárosában?

Az elmúlt 10 évben, több mint 300 kisebb, nagyobb céges rendezvényeknek adtunk otthont. A Fordan Business Center a dél-dunántúli régióban utánozhatatlan hangulattal és egyedülálló adottságokkal rendelkező rendezvényhelyszín. Tisztában vagyunk azzal, hogy a cégeknél, így lehet, hogy pont Önöknél is, egy sikeres és gazdaságos céges rendezvényhez nem csak "egy helyre" van szükség.


Egy céges rendezvény sok-sok szervezést, utánajárást és energiát igényel. Főleg, ha nem csak letudni akarunk az évzáró, vagy különböző apropókhoz igazított évindító rendezvényünket, hanem élményeket, értékeket akarunk vele közvetíteni a résztvevő munkatársaink, vagy épp ügyfeleink felé. Mi pont ebben kínáljuk a legértékesebbet. 

Fordan Business Center Pécs  Több mint ideális céges rendezvényhelyszín Pécs belvárosában
Fordan Business Center Pécs Több mint ideális céges rendezvényhelyszín Pécs belvárosában

Fordan Business Center Pécs

Több mint ideális céges rendezvényhelyszín Pécs belvárosában

Megrendelőinknek szinte csak az ideális dátum kiválasztásával, a vendégek létszámának megadásával van dolguk, minden mást intézünk. Egyedi igények, extra programelemek felmérése, esetleges ételérzékenységi problémák elkerülése, parkoló, technikai és rendezvénytechnikai eszközök biztosítása, minőségi, változatos ételek és italok szervírozása, kedves, mosolygós személyzet, igényes környezet és még sorolhatnánk napestig...


Amennyiben ez a témakör, azaz egy sikeres évzáró, vagy évindító rendezvény szervezése Önöknél is még megoldandó feladat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken >> Kapcsolatfelvétel


Egyeztessünk az napokban pár percet az elkövetkező időszak azon céges rendezvény terveikről, melynek hatékony és gazdasásgos megvalósításában csapatunkkal, infrastruktúránkkal és tapasztalatunkkal az Önök segítségükre lehetünk!



23 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page